Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Aljbin Kurti sa svoja tri principa za dijalog, počeo da se bavi kadrovskim pitanjima u Beogradu, ali i da je očigledno da se u Prištini vodi ista kampanja protiv njega kakva se vodi i u Beogradu.

„To što je rekao meni je kompliment, jer se protiv mene vodi kampanja kao o velikom izdajniku, i ta kamapnja je ista kao i ovde. Sve što mi rade ovde, isto rade i u Prištini. Samo im je jedna meta, a slučajano sam to ja, nikog drugog ne pominju”, rekao je Vučić.

„Da neće mene da vidi preko puta, to je u redu. Dobro je da je počeo da se bavi kadrovskim pitanjima i ko će u dijalogu predvoditi našu delegaciju”, ironično je primetio.

Istakao je da je inače dobro da Albanci celoj međunarodnoj zajednici kažu da su oni ti koji odlučuju ko će u ime Beograda da pregovaraju.

On je uveren da Kurti ima i problem kako da se suoči sa njim posle pretnji koje je izrekao njegovoj maloletnoj ćerki.

„Brine se kako ću da mu odgovorim, tom velikom junaku, što žensku decu vređa. Zato nije siguran kako bi susret izgledao“, dodao je on.

3 COMMENTS

  1. У Београду можда, али не и у Приштини. Овако доброг преговарача Шиптари нису никад имали и неће га никад имати кад Вучића смене.

  2. Kad su obe strane protiv tebe, najjednostavnije resenje je napustiti mesto i prepustiti ga iskrenom patrioti – nekom ko nije komunisticki potomak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here