Tanjug
Aleksandar Vučić

Na sednici Predsedništva Srpske napredne stranke koju će voditi Aleksandar Vučić glavna tema sastanka biće situacija na Kosovu i Metohiji.

Kako prenose mediji nakon sednice Predsedništva SNS-a, koja je najavljena za 16 časova, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se obratiti novinarima.

Na sednici Predsedništva SNS-a pored teme o Kosovu biće razmatrane i teme koje tiču države i regiona.

Prema informacijama, na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u našu zemlju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Takođe, biće reči o prilikama u Bosni i Hercegovini odnosno Republici Srpskoj i analizirane moguće rokade na mestu visokog predstavnika, jer se očekuje da Valentina Incka na toj poziciji zameni Nemac Kristijan Šmit.

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

5 COMMENTS

  1. Potrebno je da prestane, nestane, zanemi, jer je radikalno nenaprrdno i stetno sto ga ima.
    Potrebno ga je procesuirati, jer je republici Srbiji i srpskom narodu naneo nenadoknadivu štetu, odeniuo ih u siromaske odore i ino poverilacke dugove, za koje je sa udeizenjem SNS, Seseljem, Nikolicem, Dacicem i kvazi opozicionim propalicama imovinsko i krivocno odgovoran. Tu su i tata Andjelko sa NBS i bata Kocnixa novca pri NBS, Topcider. Dosta se srbo bosanskog smeca skupilo za odvoz na ljudsku deponiju.

  2. Potrebno je da prestane, nestane, zanemi, jer je radikalno nenaprrdno i stetno sto ga ima.
    Potrebno ga je procesuirati, jer je republici Srbiji i srpskom narodu naneo nenadoknadivu štetu, odeniuo ih u siromaske odore i ino poverilacke dugove, za koje je sa udeizenjem SNS, Seseljem, Nikolicem, Dacicem i kvazi opozicionim propalicama imovinsko i krivocno odgovoran. Tu su i tata Andjelko sa NBS i bata Kovnica novca pri NBS, Topcider. Dosta se srbo bosanskog smeca skupilo za odvoz na ljudsku deponiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here