Tanjug

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić objavio je večeras na Instagramu sliku srpske zastave s natpisom “Hvala Srbijo!”.

Vučić je to objavio na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” nakon što je SNS osvojila više od 63 odsto glasova na parlamentarnim izborima u Srbiji.

3 COMMENTS

  1. Poštovani Gospodine Stari Novi Predsedniče.
    Od sveg srca Vam čestitam na južašnjim izborima cele Srbije i srpskog naroda. Narod Vam je dao ponovo poverenje u nadi da će biti još bolje pod vašim rukovodstvom. Mi smo Vas izabrali i dali smo Vam puno poverenje da u ime nas birača i naroda Srbije za političkim stolom branite interese i teritorijalni integritet cele Srbije podrazumeva se i KIM. Da nam bude lepa Srbija to znači i sela i zaseoci da budu modernog izgleda jer svaki čovek želi da ima toplu vodu i Kupatilo da se može okupati i ne samo to isto tako i za nas Poljoprivrednike. Evo Vam moj primer: ja Imam 80 Ari obradive Zemlje. Traže mi porezu da platim. Pitam Vas odakle mi poreza kada nemam ni da se obučem niti da priuštim sebu da kupim razno južno Voće. Doktori su skupi ništa bez Para možeš umreti Niko te nepita. Prvom uplati pa se pregledaj. Tu treba da nam date ili uredite za seljaka da mu dodelite na korišćenje obradive posede svakom najmanje 10 Hektara i više hektara . I to isključivo čistom seljaku koji će obrađivati stim i priključne mašine. Povrtarstvo Ratarstvo Voćarstvo Stočarstvo vinogradaestvo itd. obavezno zagarantovane cene proizvoda i obavezno da prime skladišta Sileri itd ili Prodavnice i marketinzi sve što seljak proizvede nalog mu potpisati i sa tim NALOGOM odmah u banku za Naplatu a Banke Vrše Naplatu od preduzimača.

  2. Predsedniče obavezno Zdrastveno Osiguranje za svakoga u Srbiji i da se Narod može lečiti u svakoj Instituciji kao i ovde u Nemačkoj sve je na svome mest. I sve grane Industrije Poljoprivreda Ministarstva itd. Funkcionišu kao Švajcarski sat. To je moja želja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here