Instagram
Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Oni su razgovarali o pomoći Srbije Republici Srpskoj u materijalima i opremi za borbu protiv koronavirusa.

Vučić i Dodik su se sastali u vili Bokeljka u Beogradu, a u skladu sa merama zaštite od virusa, pri susretu su se pozdravili laktovima i obojica, kao i njihovi saradnici, nose maske.

Dodik je ranije rekao da je predsednik Srbije ranije najavio da će deo paketa pomoći iz Kine preusmeriti u BiH. On je za Alternativnu TV u subotu rekao da u Srbiju putuje, jer su BiH potrebni respiratori, maske, rukavice, kombinezoni za zdravstvene radnike, iako ih trenutno ima dovoljno.

– Moramo ojačati regionalne bolnice respiratorima i službu za testiranje da bi se centri otvarali i u Bijeljini, Doboju, Foči, Istočnom Sarajevu, jer se trenutno testira samo u Banjaluci – rekao je Dodik.

On očekuje dolazak 25.000 testova.

 

4 COMMENTS

  1. Ne mora o svemu da okrivljujemo ΛV pa i o početku zaraze korona virusom? On se vratio iz SAD 4. marta i na vreme raspisao izbore i prikupio neophodne potpise za prvu izbornu listu. Pitanje je da li mogu i smeju njegovi klimoglavci i šlihteri nešto da urade dobro za ovaj narod, ako im on dobro i detaljno ne objasni i ponovi to više puta, kako bi mogli to da plagiraju i prepišu. Sledeća greška je, kada je upozorio naše sugrađane iz inostranstva da ne dolaze, nije zatvorio granice. Grešku već plaćaju građani Srbije, a možda će i on. Želja mi je da naši medicinari u saradnji sa kolegama iz bratske Kine zaustave porast broja zaraženih i da uniše koronu virusa, da mu se više ime ne pomene. Sreća, zdravlje i uspešno svima do pobede nad najvećeg straha u svetu, korona virusa!

  2. Poštovani pecedniče! Vi svaki dan putujete od države do države a za nas policijski čas! Vi ste prvi koji ne poštuje svoja naređenja!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here