Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas naciji, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Navodi se da će se Vučić obratiti u 15 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

5 KOMENTARA

  1. PRODAO SI DUSU DJAVOLU RADI IZBORA, BACIO SI KOST OD STO EVRA MEDJU NAROD I DOBIO SI PANDEMIJU PLUS. I SAD CES IZACI DA SE PRAVDAS.NEMA OPRAVDANJA KAD JE UPITANJE ZDRAVLJE NARODA.

  2. Šta li si mu sad naredili da lupeta . Obavezna Vakcina protiv gripa za decu vam neće proći a policija koja isto treba da je primi bolje da stane na srpsku stranu umesto na stranu Dr Kohna i kompanije

  3. Ce nesto mnogo pametno da kaze. To se ne sme propustiti….zna Vucko sve: majstor za kosarku, za sve sportove, najveci virolog sveta, na „ti „sa svim liderima sveta. Ukin’o koronu pre izbora, i uveo koronu kad je pobedio. Ce sigurno nesto mlogo pametno da kaze????

  4. Може он да се обраћа колико хоће,ја га више не слушам…не верујем му да ли је дан сунчан а камо ли нешто озбиљно.

  5. Kosor oštro odgovorila srpskom predsjedniku: „Zločinac mu je organizirao skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever“

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime