Vučić: Šešelj je običan lažov!

0

 

Šešelj nekada predsednik, danas običan lažov?!: Aleksandar Vučić
 

"Šešelj je običan lažov", rekao je Vučić na konferenciji za novinare i istakao da je lider radikala tu "jednu od bezbrojnih laži", izjavio po nalogu Demokratske stranke.

On je ponovio da Nikolić nikad neće da se susretne ni sa kim iz tužilaštva Haškog tribunala, niti će da svedoči u tom sudu.

Vučić je optužio DS da je, sa svojim koalicionim partnerima iz vlasti i "satelitima iz opozicije, pre svega SRS", krenula u opšti napad protiv SNS.

U četvrtak uveče u opštini Novi Beograd SNS je oduzeto 17 odborničkih mandata, rekao je Vučić, dodajući da je odluku o tome, na prošlonedeljnoj sednici Gradskog odbora DS, doneo lično gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Vučić je najavio da će, zbog protivzakonitog oduzimanja mandata, Gradski odbor SNS na sednici u subotu doneti odluku kako da se, mirnim putem i demokratskim sredstvima, bori protiv tog "pravnog i političkog divljaštva".

 

On je pozvao opozicione stranke, pre svega Demokratsku stranku Srbije i Novu Srbiju, da krenu u zajedničke akcije protiv vlasti i "njihovih satrapa u opoziciji", kako bi se građanima pokazalo da u Srbiji ima nade za promene.

"Naše akcije će biti ozbiljno pripremljene. Ne možemo da odbacimo nijednu vrstu demonstracija i protesta protiv režima", naglasio je Vučić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here