EPA
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su ga Srbi sa KiM poslušali i uklonili barikade, jer im je garantovao da će ukoliko Albanci krenu na njih na severu moći da se suprotstave i postave granicu.

– Rekli su mi verujemo tebi, niko nas drugi u Srbiji ne interesuje ni iz tvoje, ni iz drugih partija, ti nam garantuj da ako krenu da nas love kao zečeve mi ćemo da se suprotstavimo, postavićemo im granicu i to je kraj – rekao je Vučić na TV Prva.

Na pitanje da li im je to i garantovao, predsednik je odgovorio da je naravno garantovao dodajući da je morao.

– To je za mene nešto najteže što sam obećao, ali to znači ono što sam rekao i ne želim dalje da objašnjavam zato što znam da će biti jedina vest i ne želim da pružim priliku našem neprijatelju da nas predstavi kao ne znam koga – dodao je on.

Prema njegovim rečima, rekao im je da je dao sve od sebe i upitao ih sa čim da izađu pred svet ukoliko ne sklone barikade.

– Pitao sam ih zar stvarno verujete da vi to vidite bolje nego ja, sa čim da izađemo pred svet, ispunili su nam sve zahteve, sve realne zahteve – dodao je.

Predsednik ističe da je suština u tome da Srbi nisu više mogli da trpe zulum i ne mogu da ga trpe.

2 COMMENTS

  1. Treba te kamione da im Konfiskuje neko, Posto opet oni ce Blokirati puteve i muciti Taj Srbski Siromasni i postenim narod,dosta manipulacije i lazi od ovija Bezobrazni Dozivotni Burokrata.
    Za to svi napuste to Prokleto Kosovo i Srbi i Albanci i Ostali.

  2. Vidi mu se na izrazu lica/dali mu to njegovi doktori kazu o cemu se radi/ili je i njima postao komandant.Mozda je i njima dodio pa digli ruke od svega.Kome on moze sta garantovati????????????????????????????????
    Videcemo nece dugo potrajati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here