Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sumirajući aktivnosti u prethodnoj sedmici poručio je da Srbija sama bira svoj put, a da su mir, stabilnost, dijalog i saradnja ključni za napredak i da je bez obzira na neslaganja zbog zajedničke budućnosti potrebno da se razgovara kako unutar Srbije, tako i u regionu i Evropi.

“Srbija želi mir, stabilnost, dijalog i saradnju jer jedino tako možemo da ostvarujemo snove, rastemo, napredujemo i obezbedimo bolji život za naše građane. Možemo da se ne slažemo oko mnogih pitanja, ali moramo da razgovaramo i da radimo zajedno, kako unutar Srbije, tako i u regionu i Evropi, zarad bolje budućnosti svih”, naveo je Vučić na svom Instagram profilu.

On je istakao da je tokom svih razgovora koje je ima ove nedelje bio ponosan što predstavlja Srbiju.

“U svim razgovorima koje sam imao i ove nedelje bio sam, i uvek ću ostati, ponosan na činjenicu da predstavljam zemlju koja je slobodna i nezavisna, koja sama donosi odluke i sama bira svoj put”, zaključio je Vučić.

3 COMMENTS

 1. …I onda sa svih 84 zemalja koje su potpisale deklaraciju o Srebrenici potpise antirusku deklaraciju…Licno to shvatam kao ruganje Srbiji i Srbima…

 2. ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA I SRBIJA U EU!
  ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
  MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
  SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

  NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

 3. Tako je govorio i Lazar 1389. godine, i Pašić 1914. godine i Cvetković 1941 i Milošević 1999… nije do Srba, već do velikih sila koje ne žele nezavisnu i suverenu Srbiju. Da li mi imamo izbora? – Nemamo. Da li treba da insistiramo na miru? – Treba. Da li ćemo uspeti, po prvi put u istoriji? – Ne znam, vredi pokušati, jer nije bitan ishod već način na koji se boriš !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here