Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da Hašim Tači predsedniku Francuske Emanuelu Makronu nije rekao šta stvarno misli.

Vučić je, zamoljen da prokomentariše izjavu Tačija da je preneo Makronu da je Priština za mirovni sporazum sa Beogradom, kazao da je to čuo od njega i pre dve, ili tri godine.

– Spreman je za mirovni sporazum u kojem bi mi priznali nezavisno Kosovo. To je kao da ja izađem i kažem da sam spreman za fantastičan sporazum sa EU i da nam prebace 15 milijardi evra, a da ćemo mi priznati da EU nije ništa pogrešila u proteklih 18 godina. On to kaže kao da treba da budemo srećni da nas priznaju. Koga ćete da priznate, šta pričate. Mi smo priznata zemlja u UN, pa nama tvoje priznanje ne treba – poručio je on.

2 COMMENTS

  1. Gledajte aktuelni Predsednice Srbije: nas narod uopste ne interesuje sta je Taci rekao Makronu i obrnuto. Nas zanima sta ste vi i o cemu razgovarali sa Makronom jer je vas susret bio predmet velikog interesovanja.

  2. Što da kaže Markonu.Markoni je za njega niko jer on ima aMeriku za podršku.A ti idi po svetu pa pričaj:što na umu tona drumu.Tako se ne vodi politika.U politici nema iskrenoti,već procene šta se kome može reći.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here