Tanjug
Vučič i ruski ambasador Bocan-Harčenko

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko razgovarali su danas o situaciji na Zapadnom Balkanu, posebno o pitanju Kosova i Metohije, povodom kojeg je predsednik Vučić upoznao ruskog ambasadora sa nastavkom dijaloga Beograda i Prištine.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali i o realizaciji konkretnih dogovora o jačanju bilateralne saradnje.

Vučić se tokom razgovora osvrnuo i na nedavnu posetu Moskvi povodom Parade pobede i zamolio je ruskog ambasadora da predsedniku Vladimiru Putinu prenese zahvalnost za srdačno gostoprimstvo.

Vučić je rekao da je to, za njega, još jedan izraz poštovanja predsednika Putina prema našoj zemlji.

On je podsetio da su imali dobar razgovor o važnim političkim pitanjima i da je predsednik Rusije potvrdio da će posetiti Srbiju u oktobru.

2 COMMENTS

  1. Vucicu ti samo pricas u prazno.Trebas dati u javnost i obavestiti gradjane Srbije o cemu ste se dogovorili sa Hotijem o kojim temama ce se razgovarati da bi narod znao o cemu se razgovara.Jer nemas ti pravo kao jedinka da odlucujes i bilo ista potpises u vezi Kosova i Metohije bez pristanka i odluke Srpskog naroda..Jer mozes uci u istoriju kao izdajnik Srpskog naroda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here