Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije izjavio da je već jutros bilo 47 mrtvih od koronavirusa.

– I danas će biti težak dan za Srbiju, a biće ih još. Samo jutros je bilo 47 preminulih. Mi možemo sada samo da gradimo bolnice i apelujemo. Ali džaba nam – rekao je Aleksandar Vučić.

Obećao je da će učiniti sve kako bi Srbija, koja je mala zemlja, nabavi među prvima vakcine. Ali mi nemamo te laboratorije i naučnike koji je razvijaju. Ja ne mogu da je napravim, dodao je Vučić.

Još jednom se osvrnuo na onaj deo društva koji kritikuje vakcine protiv Covida-19. Da li bi trebalo da se obučemo kao za noć veštica? Kako ćemo se inače boriti protiv virusa, zapitao je predsednik Srbije.

3 KOMENTARA

  1. Laze a ni ne trepne pripremaju stado poslusnih ovaca za nove strozije mere a ovce ko ovce idu kud ih predvopnik vodi onaj sa velikim usima sto mu ime pocinje sa m……

  2. Vucic opet pacenik eto on ne moze da napravi vakcinu sto znaci da mu je zao sto nije Supermen. Svaka njegova izjava je zalosna i smesna. Nekada Covek koji ne zna o cemu se radi pomisli da tog Vucica Lava jedna Srbija nije ni zasluzila. Svi ga kao napadaju a on Leonidas eto za Srbiju se zrtvuje. Prolaze godine i posmatram Taj Cirkus vec 50 Godina. Nazalost sve Barabe I lopovi se smenjuju kao na Traci. Bivsi Komunisticki Sinovi najveci Natovci bivsi Radikali najvece Demokrate….. Svaka Vlast obecavala borbu protiv Kriminala a niko da zaglavi bajbokanu zbog kradje iz drzavne Kase i Korupcije.Ostavka ili gubitak pozicije je ocigledno jedina kazna koja sledi. Corona im dosla kao desetka niko vise ni o cemu samo o toj infekciji.
    Sada mogu da rade sta god im je volja sve ovce bleje u Kona Tabloidi TV Stanice zire Paniku kao da sutra vise Sunce nece svanuti. Narode probudi se vise iz te letargije I ne dozvolite da vam Vladu kroje strane Ambasade. Rezultat eto gledate unazad par decenija je katastrofalan.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime