Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će region Zapadnog Balkana verovatno čekati još šest godina za ulazak u Evropsku uniju i da je to u redu.

– Znam da nećemo biti deo Evropske unije, niko od nas, pre Ukrajine. Kada ćemo ući u Evropsku uniju, da li ćemo ući zajedno sa Ukrajinom, to je drugi problem. Vi imate vaše mišljenje, ali moja inteligencija meni govori da sam ja u pravu. I naravno, to je nešto što se trenutno događa. Verovatno ćemo čekati još nekih šest godina, što je takođe u redu. U vašim zemljama je možda Evropska unija toliko popularna, u mojoj zemlji nije toliko popularna kao što ni mi nismo toliko popularni, iako smo mi najveći deo ovog regiona. Nećemo mi nikada pričati loše stvari o važnosti ove inicijative – rekao je Vučić.

On je dodao da se nada da će imati dobar sastanak sa najboljim zaključcima i sledećeg puta kada se budemo sastali u Sarajevu.

2 COMMENTS

  1. Sta ima da cekas? Sta ces tamo? Pa Unija se lagano iznutra osipa. Cuvaj to sto imas i zanemari sve Unije i nekakve bratske odnose. CCCC ili latinicom SSSS. A ostalo promuckaj, baci i pusti vodu.

  2. Nerazumem dali su nasi politicari toliko zaludjeni za tom EU dok doce to vreme za ulazak EU vise nece ni postojati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here