EPA/ANDREJ CUKIC
Aleksandar Vučić (Foto: arhiva)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić narednih mesec dana neće leteti avionom zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodnih dana, saznaje “Blic”. Kako kaže izvor našeg lista iz predsednikovog okruženja, Vučić je već otkazao posetu Iranu koja je bila planirana za 22. novembar, a potom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

„Predsednik Vučić imao je dobru volju, planirao je da uprkos svemu što mu se krajem prethodne nedelje dogodilo otputuje u Teheran, ali je, ipak, po savetu lekara morao da odustane“, navodi Blic.

Lekari sa Vojnomedicinske akademije bili su izričiti – let avionom mogao bi da izazove pogoršanje zdravstvenog stanja i sve dok se ono ne stabilizuje, Vučić će morati da izbegava ovaj vid prevoza.

„Prepisana mu je terapija koje mora da se pridržava, a u narednim nedeljama morao bi sve svoje aktivnosti makar da prepolovi. Sve posete koje su već zakazane i koje će silom prilike biti pomerene, samo će biti odložene za neki drugi datum“, otkriva isti izvor.

Inače, Vučić će se sutra prvi put pojaviti u javnosti od petka i konferencije za štampu povodom otvaranja bulevara u Beogradu na vodi. Sastaće se sa predstavnicima kompanije „Azvirt“, saopštila je pres služba predsednika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here