EPA/Georgi Licovski
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sinoć sve koji ne spadaju u rizičnu grupu u vezi s koronavirusom da se prijave da budu volonteri.

– Ako ne spadate u rizičnu grupu, mladi ste i zdravi, imate slobodnog vremena i želite da pomognete ugroženim kategorijama stanovništva, sada to možete učiniti prijavom na novi jedinstveni sistem za evidenciju volontera i volonterki u Republici Srbiji – napisao je Vučić na Instagram nalogu “avucic”, uz hešteg budiVolonter.

Predsednik je istakao da je u narednim danima, kada je potrebno da najugroženiji ostanu u svojim domovima kako se ne bi zarazili koronavirusom, pomoć volontera i volonterki veoma važna.

– Zajedno možemo da pobedimo! Zajedno možemo sve – napisao je Vučić na Instagram nalogu “avucic”.

View this post on Instagram

Само заједно можемо да победимо. #budivolonter #koronavirus Уколико не спадате у ризичну групу, млади сте и здрави, имате слободног времена и желите да помогнете угроженим категоријама становништва сада то можете учинити пријавом на нови јединствени систем за евиденцију волонтера и волонтерки у Републици Србији budivolonter.gov.rs. У данима пред нама, када је потребно да најугроженији остану у својим домовима како се не би заразили коронавирусом, помоћ волонтера и волонтерки је веома важна.

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on

2 COMMENTS

  1. Postovani predsednice Vlade Vucicu,brinete se i sve pohvale za preduzete mere i naravno hvala Kini!Moj apel je da medicinski radnici koji cekaju za posao a nemogu se zaposliti sada da zaposlite i da sprecimo izlaz znanja iz zemlje…da ulazemo u zdravstvo mnogo vise!Ko zna kakve krize tek nailaze!

  2. Koga pobeđujemo kada ne znamo sa čime se borimo niti šta branimo u patrijaršiji kučića i pačića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here