Vujadin Savić je opet zaražen korona virusom, javili su kiparski mediji, a Ministarstvo zdravlja te zemlje potvrdilo je da je tog dana kada se testirao bilo ukupno troje zaraženih, te da je srpski fudbaler jedan od njih.

Savić je pre četiri dana otišao na Kipar gde je, na inicijativu kluba, podvrgnut testiranju pre nego što APOEL otpočne pripreme i rezultat na COVID-19 je bio pozitivan.

Vujadin je šest dana pre dolaska na Kipar proslavio trideseti rođendan, gde je bilo mnogo ljudi, a slavilo se sa bivšim saigračima iz Zvezde i njihovim porodicama.

Savić je jedan od tri pozitivna slučaja među 1.247 testiranih, prema informacijama koje pruža Ministarstvo zdravlja Kipra.

Ministarstvo je navelo i da je “fudbaler iz Srbije” bio pozitivan i pre dve nedelje, ali nije imenovalo o kome je tačno reč, mada je jasno da je reč o Saviću.

On je kao negativan testiran tri puta pre dolaska na Kipar, navodi se dalje. Drugi zaraženi je Poljak koji je stalno nastanjen na Kipru, a treći Izraelac koji je došao na Kipar.

U ovoj zemlji je ukupno 1.128 zaraženih korona virusom. Da podsetimo, u petak je i u Crvenoj zvezdi objavljeno da su neki od igrača ponovo pozitivni.

Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Marko Gobeljić, Strahinja Eraković, Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i jedan član kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here