Vujošević: Gde ima – preliva, gde je tanko – tu su problemi

0

KK Krka/Drago Perko/kosarka.si
Konstantni problemi sa povredama igrača: Duško Vujošević
 

"Cedevita je težak protivnik. Prošle godine su pokazali da se ne plaše pune dvorane, a siguran sam da ih je za sutrašnji meč trener (Jasmin) Repeša pripremio da pokažu hrabrost i čvrstinu. Naša situacija jeste specifična, ali moramo dati sve od sebe i da u svaku sledeću utakmicu uđemo kao da je najvažnija", rekao je Vujošević.

"Dočekujemo Cedevitu sa zdravstvenim problemom Tepića i tu imamo veliki deficit… Znate kako kažu 'Gde ima – tu se preliva, a gde je tanko – tu su i problemi'", dodao je.

Vujošević je kazao da je ekipa pripremila strategiju da nadoknadi odsustvo Tepića, kao i da će se za meč sa Cedevitom u tim vratiti Aleksandar Pavlović i Đorđe Gagić. 

Vujošević je ponovio da tim želi da se plasira na plej-of Jadranske lige. 

"Konačan cilj je da izborimo plej-of, sa četvrtog mesta ćemo svima biti nezgodan protivnik, a do tada će se vratiti i Edo Murić… Mi smo pružali najslabije predstave baš kada su se povređeni igrači vraćali u tim, jer im je potrebno vreme da se uigraju, a ja se nadam da ćemo i sa ovim krnjim timom izboriti plej-of. Ono što želimo je da napravimo čudo", rekao je Vujošević.  

Trener crno-belih je kazao da će se Murić od povrede oporaviti za 15-ak dana, a da do tada postoje naznake da će biti angažovan novi plejmejker. 

"Nadam da će ćemo za 15-ak dana angažovati plejmejkera. Meni se sviđa onaj Florens iz Zadra, ipak… teško je sada naći dobrog igrača koji bi došao na nekoliko meseci", kazao je on. 

Utakmica između Partizana i Cedevite igraće se sutra u Hali Pionir od 17.00. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here