Vujošević: Nema ekipe koju već nismo pobedili!

0

 

"Ne želimo da tražimo alibi unapred, ali treba uzeti u obzir da nam dolazi šampion Evrope. To je kao kada bi u fudbalu neko igrao sa Barselonom. Panatinaikos je došao bez Pekovića, ali oni to svakako mogu da nadoknade. Oni jesu ispali, ali imaju svoju čast koju žele da odbrane i svakako neće da imaju skor 5-0 u Evroligi", rekao je Vujošević.

 

Posle četiri kola, Partizan ima skor od tri pobede i jednog poraza, dok je PAO bez trijumfa i bez šanse da eventualno odbrani trofej u Evroligi.

 

"Očekuje nas još jedna košarkaška svečanost i nadamo se radost koju ćemo da priredimo navijačima Partizana i svim ljubiteljima košarke u Srbiji. Pred početak Evrolige nisu nam davali velike šanse i postavljalo se pitanje da li ovaj tim može dostojno da prezentuje našu košarku. Moram, pre svega, da pohvalim igrače na velikom trudu i zalaganju. Nema ekipe koju nismo pobedili, pa čak i one koje pretenduju na trofej prvaka Evrope. Došli smo u poziciju na koju nismo računali i borimo se za Top 8. Kako su rezultati dolazili tako je i prag očekivanja rastao", izjavio je trener "crno-belih".

 

Vujošević je rekao da će njegov tim dati sve od sebe da ponovo obraduje svoje navijače.

 

"Za nas ova utakmica ima takmičarski značaj, za njih nema i u toj nekoj rasterećenosti je njihova prednost. Mi želimo da obradujemo naše navijače i sigurno ćemo dati sve od sebe", rekao je Vujošević.

 

Trener Panatinaikosa Željko Obradović rekao je da će njegovi igrači učiniti sve kako bi u duelu sa Partizanom došli do svoje prve pobede u Top16 fazi Evrolige.

 

"Ova utakmica nema rezultatski značaj za nas, pošto smo već izgubili sve šanse da se plasiramo u četvrtfinale. Uprkos tome, pokušaćemo da igramo dobro i da se izborimo za prvi trijumf. Niko nije očekivao da ćemo posle četiri kola biti bez pobede u Top16 fazi. Želimo da trijumfujemo u preostale dve utakmice", rekao je trener evropskog šampiona Željko Obradović.

 

Utakmica Partizan – Panatinaikos igra se u četvrtak u 20.45 časova u "Pioniru".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here