Vujošević: Očekujem spektakl sa Barsom

0

"Crno-beli" su sinoć u Atini savladali Panatinaikos sa 64:59.

 

"Našli smo se u visokom društvu. Kada se čovek nađe u takvoj situaciji mora drugačije da se ponaša i drugačije da igra. Sa druge strane, naglašavam da smo mi ona ista ekipa kao i pre te utakmice. Mora da se zadrži skromnost i veza sa realnošću, ali sigurno je da niko neće moći unapred da ubeležava pobedu protiv Partizana. Na svakoj utakmici samo onaj ko pokaže da je stvarno bolji i bude maksimalno angažovan imaće neku prednost", rekao je trener Partizana.

 

Vujošević je naglasio da je zadovoljan zalaganjem ekipe, kao i borbenošću, koja je dovela do velike pobede nad šampionom Evrope.

 

"Uvek ima mesta da se napreduje. Zadovoljan sam igrom, borbenošću i iz takve borbenosti sve proizilazi. Kada izostane bitan igrač, ne može da ga zameni drugi igrač, nego svi moraju da preuzmu ulogu više, nego što su imali pre toga. Samo timskim i zajedničkim zalaganjem može da se nadoknadi nedostatak nekoga ko je igrao tako uspešno, kao što je igrao Marić u dosadašnjem delu sezone", rekao je Vujošević.

 

Partizan naredne srede na svom terenu dočekuju ekipu Barselone.

 

"Mislim da će biti izvanredna atmosfera, da mi nećemo podleći tome. Treba zadržati saznanje da je Barselona ekipa koja ovog momenta igra najbolju košarku u Evropi. U ACB ligi izgubila je samo dve utakmice, u Evroligi nije izgubila ni jednu. Biće izuzetno teško, ali i izuzetno spektakularno", zaključio je trener "crno-belih".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here