Vujošević: Pokazali smo dosta slabosti

0

"Odigrali su sa mnogo više čvrstine i karaktera, pa i kvaliteta, nego mi. Drugo poluvreme, praktično, mi nismo ni postojali i kada su kola krenula nizbrdo, ma koliko to bilo opšte mesto, stvarno nije bilo nikoga da ih zaustavi. Pokazali smo dosta slabosti, doveli smo u pitanje čak i neko samopoštovanje i sigurno da posle ove utakmice iznad ove ekipe je jedan veliki znak pitanja, koji će ona morati da, u utakmicama koje predstoje, skine", rekao je Vujošević i dodao:

 

"Imam dosta zamerki što se tiče borbenosti, angažovanosti. Ova pobeda Ritasa je zaslužena, a ovolika razlika je proizvod sudijske tendencije. Ovoliki broj faulova u napadu koji je suđen u momentu kada je njima puštena igra preko granice faulova, govori o tome da postoji tendencija. Međutim od sudija smo bili gori samo mi. Predstoje utakmice i videćemo, i između tih utakmica i na tim utakmicama, šta sve treba da se promeni da bi se poboljšala situacija i da bi se ovaj tim približio nivou koji treba da ima tim Partizana".

 

Partizan se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa jednom pobedom i tri poraza. Naredno peto kolo Evrolige biće odigrano 26. novembra, a Partizan će na svom terenu da dočeka Olimpijakos.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here