Vujošević: Veliki uspeh već ostvaren

0

"Neki stručnjaci za koje se ne može reći da su nedobronamerni prema našem klubu tvrdili su da ove sezone nemeamo konkurentan tim za Evroligu i da ćemo zabeležiti samo dve pobede. Ekipa Partizana je stvarana u hodu, a sada, u trenucima kada smo prebrodili prvu fazu, ne smemo da izgubimo kontakt sa realnošću", napomenuo je Vujošević.

 

On je naglasio da su "crno-beli" potpuno svesni svojih kvaliteta i nedostataka i dodao da mu smetaju medijske kalkulacije o konačnom plasmanu Partizana u B grupi.

 

"Velika većina košakaških zaljubljenika u Srbiji, bez obzira na navijačku pripadnost, iskreno se raduje našem uspehu. Zadatak u grupi nije bio nimalo lak, jer sam i dalje uveren da je B grupa bila najteža u Evroligi", rekao je Vujošević.

 

Komentarišući šanse "crno-belih" u utakmici poslednjeg kola B grupe protiv grčkog Olimpijakosa u Atini, trofejni stručnjak je istakao da je domaći tim apsolutni favorit i da gaji realne ambicije za plasman na završni turnir u Parizu.

 

"Olimijakos je, uz Efes Pilsen, klub sa najvećim budžetom i najviše kvalitetnih igrača u sastavu. Oni dobro pamte poraz u ‘Pioniru’ i siguran sam da će uraditi sve da nam se revanširaju", naveo je Vujošević.

 

On je podsetio da u timu prvaka Srbije neće biti povređenog centra Aleksandra Marića, ali da će prednost Partizana u susretu sa "crveno-belima" iz Pireja biti rasterećenost u rezultatskom smislu.

 

Iskusni krilni igrač Dušan Kecman napomenuo je da će Partizan igrati sa jednom od najboljih evropskih ekipa i dodao da je Olimpijakos kroz mečeve u grupi potvrdio renome velikog favorita.

 

"Očekujem da će Olimpijakos imati snažnu podršku sa tribina Dvorane mira i prijateljstva. Mi ćemo se boriti i pokušati da pružimo maksimum", zaključio je Kecman.

 

Utakmica između Olimpijakosa i Partizana igra se u sredu od 20 časova. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here