Instagram
Vuk Mob

Vukadin Gojković, alijas Vuk Mob, kaže da mu nedostaje da vidi ćerku Teonu i ističe da se nada da će rešiti nesuglasice sa Oliverom Konatar, makar kada je viđanje naslednice u pitanju.

– Meni pored Teone teretana nije trebala. Stalno sam je nosao. Bilo je momenata kada zaplače i iznervira me kada tri sata bez prestanka urla. Onda sam u fazonu, šta ti sada fali? Imaš hranu, sita si, odmorna. Razmažena je, to je problem. Nažalost i dalje nisam video svoju ćerku i nadam se da će se to rešiti. Samo mi je Teona bitna, ni muzika me više ne interesuje. Živim za nju – poručuje Vuk koji nije želeo da komentariše loše odnose sa bivšom verenicom.

Nakon duže pauze, Vuk je otkrio da je napokon počeo da nastupa preko leta.

– Fino je biti među ljudima, jer ja ne volim toliko da se krećem po mestima. Odem do kafića popijem dva, tri piva i vratim se kući. Ne zadržavam se puno u izlascima. Počeo sam da radim napokon. Naravno Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, biće me svuda ovog leta. Ko god je od pevača rekao da je povećao cenu nakon koronavirusa, taj laže. Tvrde pazar i prodaju priče da su velike zvezde. Cene su negde pale, a negde su ostale iste što je normalno u ovoj situaciji. Svi smo mi pretrpeli veliki gubitak. Moramo biti fleksibilni i kolegijalni prema ugostiteljima, a onda kad svi stanemo na noge da povećavamo cene – smatra Mob kojeg nećemo od septembra gledati u “Zadruzi 5”:

– Trebao sam još u maju da se vratim, ali izgleda da im nisam bio zanimljiv za program. Niti sam se preterano svađao, niti sam ulazio u razne priče koje bi im dizale gledanost. Ja kao ja, nisam previše zanimljiva osoba. Kada sam među ljudima, drugačiji sam i povučeniji. Neću ulaziti u narednu sezonu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here