Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su besmislene pretnje ministra inostranih poslova prištinskih privremenih institucija Redžepa Pacolija da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „ima samo jednu šansu“, a to je da prizna Kosovo, prenosi Tanjug.

„Pametni ljudi uče na tuđim greškama, a Pacoli ne može da nauči ni na svojim. Pretnje Vučića ne mogu pokolebati i bar oni pametniji koji su mu pretili i napadali ga naučili su da je besmisleno pokušavati uplašiti čoveka kome je Srbija skuplja od života“, istakao je Vulin u saopštenju za javnost.

„U toj lažnoj državi za koju Pacoli neuspešno moli za priznanja, posle izbora broje glasove mesecima sve dok im ne kažu ko treba da pobedi, pa onda objave rezultate. Takvu bruku nije lako nazvati državom, a još ju je teže priznati“, izjavio je ministar Vulin.

1 KOMENTAR

  1. Pacoli je siguran u ono što govori.A ti i Vučić da li ste vi sigurni u celovitost Srbije.Niste.Zato čekate Palmera američku nakazu da vam iz šiptarije dodje s naredbom koju je s šiptarijom dogovorio.Bolje ćutite.Celo vreme šetkate s najvećim neprijateljima Srbije,s njima pozirate njima se smeškate kao da se tim svojim nastupima smejete celoj Srbiji i srpskom narodu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime