Tanjug
Aleksandar Vulin

Doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin izjavio je danas da je bosanskoj pevačici Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju po njegovom naređenju jer je Bajrami pred kamerama “ponosno pokazivala simbole Velike Albanije”.

On je za Tanjug rekao da svaki pevač koji bi se slikao sa pozdravom “Zig Hajl” teško da bi održao koncert u Izraelu, zbog čega ne vidia zašto bi pokazivanje simbola “Velike Albanije” bilo “preporuka za estradnu karijeru u Srbiji”.

– Ne možete pokazivati simbole ‘Velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji. Kome je ‘Velika Albanija’ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere – izjavio je Vulin.

Bajrami je danas zadržana na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” pri pokušaju ulaska u zemlju, nakon čega je odmah vraćena u avion koji leti za Sarajevo.

Ona je nedavno tokom jednog nastupa prekrstila ruke i pokazivala simbol tzv. Velike Albanije – dvoglavog orla.

4 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here