Tanjug
Aleksandar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da Aljbin Kurti ide u Brisel da pokuša da pronađe opravdanje za nasilje koje sprovodi prema Srbima na KiM.

“Najteže je govoriti onome ko neće da čuje. Kurti očigledno ide u Brisel da se ne dogovori i samo da pokuša da pronađe opravdanje za nasilje koje sprovodi prema Srbima na Kosovu i Metohiji, ali i za nepoštovanje Rezolucije 1244 i Briselskog sporazuma”, naveo je Vulin u saopštenju.

“Zapadne demokratije, kako ih zove Kurti, jesu agresijom na SRJ pokušale da stvore državu od teritorije pod privremenom upravom UN-a, ali u tome nisu uspele. Nadam se da će uložiti bar isto toliko napora da svog štićenika primoraju da pregovara i da odustane od izazivanja sukoba. Aleksandar Vučić ide u Brisel da pregovorima zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji, ali i mir na Balkanu, ne verujem da Kurti ima istu želju”, izjavio je ministar Vulin, komentarišući, kako se navodi u u saopštenju koje je prosledio MUP, “izjavu takozvanog premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija da će se tenzije na severu Kosova nastaviti, ako zapadne demokratije budu dozvolile Srbiji da nastavi sa ”svojim starim snovima””.

4 COMMENTS

  1. 🤔…
    kad allbanci progju kroz srbiju, na granicu dobiju jednu parce papir sa liçne podatke… i to vise nego 20 G…
    sad kad allbanci kazu , doslo je vreme da ili vi ga skllonite to posto nije humano i normalno ili cemo iste mere da radimo sa srbskim dokumentima..( posle 20g jel)…. sad kaze ace vulin : allbanci verse nasilje nad srbima….
    hm …🤔….
    ili je previse pametan vulin ili mozda pravo glup sam ja ..???ljep pozdrav..

  2. Svaka Drzava je samoproglasena,Da posjetimo, Rezolucija 1244 je doneta za bivsu Jugoslaviju,Ta bivsa Jugoslavija vise ne postoji,Od nje Rodjene su tri Drzavice ,Crna Gora ,Srbija i Kosovo,Sto se tice Kosova Medjunarodni sud Pravde je dao misljenje ,i reko da samostalnost je u skladu sa medjunaridnom Pravom,
    Sad,Nema Srbija nikakvo pravo da pominje tu rezoluciju,
    Srbsko rukovodsvo otezava zivot Srbskom narodu na Kosovu,samo da bi cuvali fotelje,Na mesto da se bavi problemime Poljoprivrednika koji Hrane Srbiju oni Guvore o Drzavi Kosovu koja je Priznata i Naoruzana od vise od Sto naj razvijani Drzava sveta,Koji Loze da Unisti Srbiju Robotima za 15 minuta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here