Tanjug
Aleksandar Vulin

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je „prostitucija u srpsku politiku ušla sa Borisom Tadićem kao predsednikom Srbije“, kada se, kako kaže, izvinio Hrvatima za građanski rat koji su vodili sa Srbima, prevario Rusiju u UN i izbacio UNMIK, a doveo Euleks.

Vulin navodi za primer i Tadićevu političku nedoslednost prema glasačima Demokratske stranke, kada je sa SPS potpisao deklaraciju o pomirenju samo da bi, kako kaže, uprkos porazu na izborima bio na vlasti.

– Prostituciju u politiku Tadić je uveo na velika vrata kada je u trenucima proglašenja kosovske nezavisnosti pobegao u Rumuniju, a posle uveo granice među Srbima i pohapsio one Srbe koji su granice rušili. I dok je bio na vlasti i sada nudio se i nudi se svakom strancu za malo ili malo više vlasti – naveo je Vulin reagujući na izjavu Borisa Tadića da je predsednik Vučić „trgovac ljudskim dušama i da je kao makro na ulici“.

Vulin je ocenio da Tadić ima pravo da promoviše „sopstvenu političku prostituciju kao princip“ i da mu to dobro ide, ali da u oceni drugih ne treba da polazi od sebe.

5 KOMENTARA

  1. Samo vi bacajte krivicu jedan na drugoga a niko nista konkretno da uradi

    Pa vase je sada da to regulisete i da vratite slucan u UN. Zasto se sada vi prostituirate i vodite istu politiku?

    • Tačno da od svih muka i jada koji nas je snašao naši političari kako pozicija tako i opozicija samo dobacuju lopte jedan drugom a gola nema.

  2. Zamisli ovaj zavrnuti kao da ga rodio taci musa on da vodi Srbsku Vojsku i da odbrani Kosovo nikad nikad pa ni tad.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime