Tanjug
Aleksandar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je da je predsednik Aleksandar Vučić na sednici Saveta bezbednosti UN održao odmeren i hrabar govor sa kojim se nije moglo polemisati i kojim je održao lekciju o ljudskom dostojanstvu.

Vulin je istakao da je Vučić govorio u ime svih Srba kao predsednik svih Srba i rekao istinu o stradanju našeg naroda, ali i licemerju onih koji o Srbima sude.

– Oni su držali govore, naš predsednik im je održao lekciju, i ne samo lekciju iz istorije već lekciju o ljudskom dostojanstvu – ocenio je Vulin.

Vulin je ocenio i da je bilo mučno slušati kako oni koji se nikada nisu pokajali za Jasenovac pričaju o kažnjavanju ratnih zločina ili da oni koji su za građansku Bosnu prave od Srba genocidan narod.

– Bilo je tužno slušati kako ambasadori zemalja koje su razorile Jugoslaviju, bombardovale i Republiku Srpsku i Srbiju i nikada za to nisu odgovarale, govore o miru i pravdi, o potrebi poštovanja rezolucija UN i nepovredivosti granica – rekao je Vulin, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu MUP-a.

Predsednik Vučić nas je učinio ponosnim svojim hrabrim i odmerenim govorom sa kojim se nije moglo polemisati, zaključio je Vulin.

1 COMMENT

    • Bajo vredi jer do sada nijedan srbiin nije pregovaro zapadu svih prethodni srpski lideri su bili nedostupni

      Vucic je reako ono kako naser orice ubijo15.000 civila a nije genocid
      Nato bez tok un resoluticije bombardovali srbiju a ondo nam danas kazu kako srbija ne postuje un pravo za haskim tribunal
      Srbija imala najvece zrtve od 90 to 99 oko 600.000 ubijeni ta izjava dolazi UNO
      I niko ne odgovara kao da srbin ne vredi nista

  1. ZAPAD HOCE SRBIJU DA OPTUZE JER SE PLASE HISTORIJE DA SU BOMBARDOVALI BEZ UNO RESOLUCIJE I ZATO SE RADUJE KADA MLADIC KRIV ZA GENOCID

    ZAPAD NIJE NAVIKAO DA JE MALA ZEMELJ SE NE PRODAJE I SUPROSTAVI ALI DA MALA SRBIJA UNISTILA NEMACKU I AUSTRIJU 1914 1918
    Nijedan presednik imao mudrost kao vucic da KAZE U UNO GDE SU SVE DRZAVA SVETA DA ZAPAD NE POSTUJE LJUDSKO PRAVO SAMO KAD IM SLUZI KAO PRIMER JUCE

    DA ZAPAD su licemeri i da mrzeu srbi

    Zapd

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here