Pixabay.com
Foto: Ilustracija

WhatsApp je izdao saopštenje i upozorio korisnike da će njihovi nalozi biti obrisani ukoliko imaju određene aplikacije instalirane na pametnom telefonu.

Prvo će suspendovati vaš nalog, a zatim vam poslati poslednju poruku upozorenja da će vaš nalog ukinuti i obrisati ga zauvek, kao i da imaju pravo da to urade.

Ako vi učinite ono što od vas traže, do toga neće doći.

Ako imate WhatsApp Plus, GB WhatsApp ili bilo koju drugu aplikaciju po modelu ovih koje kopiraju WhatsApp, vaš nalog će biti suspendovan, a zatim i ugašen ako ih ne obrišete.

Korišćenjem ovih aplikacija, kršite prava privatnosti i bezbednosti WhatsApp-a, koja ste prihvatili kada ste instalirali aplikaciju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime