Irena Karić
Bilja Krstić

I ove godine Belgrade Beer Fest postavlja rekorde – za prva dana festivala na Ušću je uživalo skoro 200.000 ljudi u odličnom rock’n’rollu, a večeras se očekuje još veća poseta.

Tokom prve dve večeri održan je 51 koncert na četiri bine i sve je proteklo u najboljem redu. Posetioci poštuju sve mere bezbednosti, a uz odličnu muziku i pivo stvaraju nezaboravnu atmosferu, čemu svakako doprinosi i izgled Main stage-a i čitavog festivalskog prostora. Beogradska kulturna mreža i Skymusic su ove godine postavili nove standarde produkcije i organizacije festivala.

Bilja Krstić

Zvezde subotnje večeri na Main stage-u bili su  Van Gogh, Magnifico, Blaža i Kljunovi, Urban&4, a nastupila je i Bilja Krstić, Atheist Rap i Džoni Ranković.

View this post on Instagram

Bilja Krstić – Belgrade Beer Fest

A post shared by Scena Vesti (@scena_vesti) on

Koncerti na preostale tri bine će se odvijati takođe prema najavljenom programu.

Inspektor Blaža napravio je nezapamćenu atmosferu na stejdžu

Organizatori su  za sve Beograđane priredili veličanstveni vatromet, o čemu svedoče fotografije koje na najlepši način predstavljaju Beograd.

Rekord u posećenosti: Preko 200.000 posetilaca za samo dva dana

Inspektor Blaža se sasvim neočekivano spustio do publike, i napravio ovakvu atmosferu

View this post on Instagram

Inspektor Blaža – Belgrade Beer Fest

A post shared by Scena Vesti (@scena_vesti) on

Montenegro Beer Fest i narednih 10 godina na Cetinju

Beogradska kulturna mreža i Prijestonica Cetinje su dogovorili da će Montenegro Beer Fest i narednih 10 godina biti organizovan na Cetinju, te je na 25. spratu PC Ušće organizovano i svečano potpisivanje ugovora o saradnji.

Montenegro Beer Fest je prvi festival koji se, po licenci beogradskog Beer Festa, organizuje i regionu. Prvo izdanje ovog festivala je postiglo veliki uspeh, a naredni će biti održan od 24. do 26. jula 2020. godine i otvoriće ga koncert Bajage i Instruktora.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime