Promo

Zdravko Čolić večeras će održati šesti koncert u „Štark Areni“, a kolika je bila potražnja za kartama dokazuje i to što su pojedini fanovi izdvojili ogromne sume novca kako bi sebi obezbedili mesto u Areni.

Naime, na jednom sajtu za preprodaju karata osvanuo je podatak da je jedan od Čolinih fanova dve karte za večerašnji koncert platio čak 129.222 dinara.

Ulaznice su kupljene juče, dan pre poslednjeg, šestog Čolinog koncerta, a po svemu sudeći obožavalac koji je izdvojio ovu sumu novca nije žalio para kako bi slušao jednu od najvećih regionalnih zvezda.

Zdravko Čolić je, podsetimo, na prethodnih pet koncerata ispunio Arenu do poslednjeg mesta, a karte za svaki od koncerata planule su u rekordnom roku.

Među njegovim fanovima su i mnogobrojne kolege koje ga, kako kažu, cene kao čoveka i pevača. U više navrata je Čola priznao da mu ovo prvo više godi. Zato ga, valjda, i vole. Na nastupima rado izvode njegove pesme, naravno, oni koji to mogu vokalno da isprate, a sada na beogradskoj pozornici pevanje svih njih zajedno. Pevali su sa njim iz loža, prvih redova, iz bekstejdža.

Čolić je svake večeri do sada pevao više od 40 pesama horski sa publikom koja zna sve reči svakog hita, a čak šest je zapevao na bis.

Ka miljeniku žena i najvećoj jugoslovenskoj legendi letele su ruže i ljubavne poruke, a on im je uzvraćao poljupcima i prelepim pesmama.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime