EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Žena sa poluostrva Jork kod Adelajda (Yorke Peninsula) dobila je 2,58 miliona dolara na lotou, a da tiket nije ni kupila! Naime, dobitni listić “Saturday X Lotto” nalazio se u koverti, zajedno sa rođendanskom čestitkom koju su ovoj srećnoj dami poslali njeni svekar i svekrva.

Listić sa brojevima 3, 14, 32, 37, 42 i 45, i dodatnim brojevima 17 i 20, kupljen je u novinarnici u Munti, naselju na poluostrvu Jork. Bila je to jedna od 25 nasumično izabranih kombinacija koje generiše kompjuterski program „kvik-pik“ (QuickPick) na uplatnim mestima.

Svekar i svekrva dobitnice ili nisu hteli da se maltretiraju biranjem brojeva ili su želeli da vide koliko im je snajka srećna. Sad znaju.

Da je imala malo više sreće, ova žena je mogla da dobije i dvostruko veću sumu novca, ali je premiju ipak morala da podeli jer je šesticu pogodio i neko iz Viktorije.

– Slavili smo moj rođendan tokom vikenda i bili smo napolju ceo dan. Tek kada smo svi došli kući, odlučila sam da zajedno sa porodicom otvorim svoje poklone. Rođendansku čestitku sa dobitnim listićem dobila sam poštom od svekrve i svekra. Mislim da je koverta stajala u našem poštanskom sandučetu poslednja tri dana, što je suludo i pomisliti – oduševljeno je otkrila dobitnica za sajt lutrije The Lott.

Kako je rekla, isprva je očekivala da će osvojiti neku malu sumu. Međutim, umesto toga dobila je potpunu promenu života za svoju porodicu.

– Mislila sam da ću osvojiti 20 dolara, a ne 2,58 miliona. Odmah sam javila svekru i svekrvi, a oni su mislili da se šalimo sa njima. Ma, ovo je nadrealno! Kakav sjajan rođendanski poklon – rekla je dobitnica.

Novac će, kaže, iskoristiti za kupovinu kuće, koju ona i njen muž planiraju već tri-četiri godine, ali su zbog nedostatka novca za učešće stalno morali da odlažu.

Složićete se – ova žena ima najbolju svekrvu i najboljeg svekra na svetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here