Vesti

Srpski sportski centar u Bonirigu bio je proteklog vikenda domaćin sajma venčanja pod nazivom Wedding EXPO 2022.

Na ovoj atraktivnoj manifestaciji izlagale su kompanije koje mogu da pomognu mladima u svemu onome što im je potrebno da se na najbolji i najlakši način pripreme za svadbu.
Goste izložbe dočekali su dekorisani stolovi, raznobojni cvetni aranžmani, torte, rasveta, svadbena limuzina i motocikl.

Posebnu draž događaju dali su mali vatromet, dimni efekti i drugi detalji koji takođe čine dobro organizovana i luksuzna venčanja.

Najinteresantniji deo bio je nastup devojaka u prelepim i raznobojnim venčanicama i mladića u svečanim odelima. Njihov nastup trajao je u ciklusima od 10 časova ujutro pa do pet popodne.

Najbrojniji gosti bile su mlade devojke. Bogdana i Aleksija Rakić i Angela Bajić su nam rekle da je “sajam bio super”, da im se dopala prezentacija i da su uživale u celokupnom ugođaju.

Tri mlade dame su se složile i u tome da su momci i devojke koji su nosili modele izgledali prelepo i da je dobro što su imale priliku da sve to vide.

– Mnogo toga što smo videle imaćemo u vidu kada budemo planirale naše svadbe – uz osmeh su poručile Bogdana, Aleksija i Angela.

Izložbu su pratili i mnogobrojni gosti iz drugih zajednica – asirijske, afričke, azijske… Neki od njih su odmah rezervisali organizaciju venčanja.

Rebeka Eršo i Džulija Bukos su bile oduševljene prezentacijom, prelepim haljinama i svime što je ponuđeno na sajmu.

One kažu da su došle u Bonirig jer i same planiraju venčanja i ova izložba im je pomogla da saznaju dosta o onome što ih interesuje.

Koordinatorka za događaje u Bonirigu Ljiljana Maslovarić bila je zadužena za organizovanje sajma, a program je izvrsno vodio Aleks Glumac.

Gosti su Ljiljanu u nekoliko navrata pozdravili burnim aplauzom. Menadžerka za društvene mreže u Sportskom klubu Bonirig Helena Heleta je za “Vesti” rekla da je Wedding Expo 2022. bio sjajna prilika za lokalne biznise.

I srpska nošnja je predstavljena publici

– Ovom prilikom želim da se zahvalim svim učesnicima sajma održanog u našem klubu. Naš novi ambijent bio je oplemljen dekoracijom i nastupom naših manekena odevenih u besprekorno kreiranu odeću. Bila je to predivna prilika za lokalne biznise da javno pokažu svoje umetničko i poslovno preduzetništvo. Posetioci su imali puni ugođaj u našem renoviranom klubu i dodatno su upotpunili ovaj zaista prijatan i po svemu uspeo događaj – rekla je Heleta i pozvala sve članove zajednice da dođu u Klub u Bonirigu i provevedu lepe i prijatne trenutke sa prijateljima i porodicom.

– Na ovom sajmu su svi mogli da vide da je naš klub idealno mesto za organizaciju venčanja i proslava i ne sumnjam da će mnogi želeti da organizuju svoja veselja kod nas – dodala je Helena.

Sajam je na radost svih bio veoma uspešan i posećen tokom celog dana. Naša omladina je i ovom prilikom pokazala da zna šta hoće i kako dobro može sve da organizuje.

Manekeni

Prelepe venčanice na Wedding Expo 2022. nosile su: Jasmina Vergara, Ešli Ejvon, Snežana Kodor, Viki Kipić i Nikolina Velemir. Odela su nosili: Miki Vukojević, Stefan Živković, Marko Petrović, Milan Milenković i Luka Ivanović. Odeću za pratilje su nosile: Natalia Cupać, Julija Pantić, Danica Ljubisavljević, Zorana Bošković i manekenka Monik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here