Za vreme vlasti DS otpušteno 500.000 građana

0

Odgovor na optužbe DS-a stigao vrlo brzo: SNS
 

 

"Poručujemo DS-u da kada govore o svojim uspesima i, kako kažu, pročišćavanjima puteva, shvate da građani Srbije nisu kratkog pamćenja, i da niko nije zaboravio šta je ostalo nakon njihove vladavine. Pored toga što su uspeli da unište ekonomiju Srbije, devastiraju sve državne institucije, uspeli su i da unize ugled Srbije u regionu i u svetu, dok su u isto vreme u Srbiji, pod vlašću DS-a, procvetali samo kriminal i korupcija", saopštio je SNS.

 

Ta stranka je ocenila da "demokratama smeta to što je nedavno prvi put u javnosti pomenuto ime (Dragoslava) Kosmajca, koji je uspešno razvio svoj (narko) biznis" dok je DS bio na vlasti.

 

"Vučić i SNS pokazuju diletantizam i neznanje"

 

Naprednjaci su u saopštenju upitali DS šta je njih sprečavalo da se obračunaju s narkodilerima u Srbiji i da Darko Šarić bude u zatvoru.

 

"Demokrate i dalje ne shvataju da je prošlo vreme njihovih marketinških manipulacija i bahatih političkih igara, zahvaljujući kojima su uspeli i javni dug da povećaju sa 34,2 na 62,5 odsto BDP-a. Zato ne čudi što i svoju katastrofalnu i neodgovornu politiku pokušavaju i danas da predstave kao uspeh, jer je očigledno kod njih sve obrnuto, partija im je bila država, država partija", piše u saopštenju.

Srpska napredna stranka je ocenila da demokratama smeta to što danas samo nadležni državni organi mogu da hapse, vrše istrage, podižu optužnice, sude i presuđuju, bez pritisaka političkih stranaka.

 

DS je ranije saopštio da predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka (SNS) pokazuju "diletantizam i neznanje" kada na medijskim konferencijama objavljuju imena trgovaca drogom, iako+ protiv njih nema optužnica kao i da je put Srbije ka EU "raščistila" Demokratska stranka.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here