Rade Zagorac, košarkaš Partizana, na zvaničnom Instagram nalogu zahvalio se crno-belim navijačima na podršci tokom ove sezone.

Ne želim da kažem hvala jer sam vaspitavan tako da se to u porodici nikada ne govori. Obostrano poštovanje i briga, to je ono što sam od vas dobio i nadam se uzvratio na neki način. Bili ste svedoci mog rasta, mog pada pa opet. Nije se završilo onako kako sam zamislio kada sam došao, ali pametan čovek je pričao o različitosti tajminga kada rezultat ubira plodove rada. Nikada neću zaboraviti ljubav koju ste me dali. Bolja vremena su pred nama, a sunce koje svih ovih godina dozivamo, hrabro probija sve oblake koji su ga zaklanjali. Dao sam ti godine, najbolje i najlepše… napisao je Zagorac.

Košarkaš Partizana je napisao “da se nije završilo onako kako je zamislio kada je došao”, što govori da se možda radi o oproštaju od najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba.

Zagorac iza sebe ima veoma turbulentnu sezonu, pošto je doživeo veliki broj povreda, a u finalu Superlige protiv Crvene zvezde nije bio na željenom nivou u većini serije.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime