EPA/Maxim Shipenkov
Marija Zaharova

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova napisala je na Fejsbuku da je nemački kancelar Olaf Šolc poručio da Srbija neće ući u EU bez priznanja nezavisnosti Kosova.

Ona je na Fejsbuku napisala da li su “to prijatelji Srbije jer Beograd ništa ne duguje Briselu”.

„Da li su ovo “prijatelji” Srbije? Beograd još ništa ne duguje Briselu (naprotiv, Zapad je u neplaćenom dugu Srbima), a srpskom narodu se već govori šta i kako da radi u komandnom tonu. Šta će se dalje desiti?“, rekla je Zaharova.

 

10 COMMENTS

  1. Donesena zajednička odluka članice, EU zemalja važi još od 2008 god bez priznanja Kosova ko susednu državu od strane Srbije nema ulaska u EU za Srbiju ništa novo.

    • Koja zajednička odluka, kad pet članica EU nije priznalo tzv *Kosovo*… Samo nepismeni i neobrazovani mogu verovati i pričati takve gluposti…

  2. svaba je otisao pod komandom amera da komandijue vucicu i srbima da priznaje srpsku zemlju siptarima jer je srpska zemlja siptarska dedovina a sledece je evropska nato unija ce u toj uniji uzeti u clanstvu albaniju makedoniju crnu goru bosnu a srbiju nece dok ne prizna srpsku zemlju kosova jer je siptarska dedovina uraaaaa HaaKaRiiii kUrTiiiiiii srbijakosovosrbija

  3. Koja zajednička odluka, kad pet članica EU nije priznalo tzv *Kosovo*… Samo nepismeni i neobrazovani mogu verovati i pričati takve gluposti…

  4. Mogu oni nama da uvedu sankcije koje već traju 30 godina.Mi treba da izdržimo 3-4 meseca i onda dolazi zima duga i hladna.Doćiće Šolc kod nas u kaputu i sa ušankama(ruskom kapom) da se ogreje,jer će kod kuće da ima pobunu kao i u ostalom delu EU.

  5. Da pet članica EU nisu priznali Kosovo ali nisu bili protiv te odluke o priznanju ostali članica samo zaueli stav uzdržani ne znači da neče priznati jer i Izrael nije bio priznao na početku i šta bi ondah spremaju se uskoro tri države da priznaju od tih pet još ako upadne i Rusija da prizna zbog svojih interesa Putin je tri puta izjavijo da je spreman na isti kompromis Kosova sa Ukrainom za Krim šta onda pametnjakoviču..?? Živiš u mašti Scholz dolazi sa jasnom porukom realnost se odvija na drugom smjeru jesi sjlep il patriota na prazne baterije..??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here