Žandarm sprečio nasilnika da prebije vozača

0

Žandarm se poneo kako i dolikuje – kao zaštitnik građana (Foto: Arhiva)

 

Prema Dragoševim rečima, incident se dogodio nakon što je imao lakši udes sa Draganom N, koja ga je udarila na semaforu.

– Sedeo sam na crvenom svetlu u svojoj "tojoti" i nešto se zamislio tako da nisam primetio kad se upalilo zeleno svetlo, pa nisam odmah krenuo. Gospođa koja je išla iza mene u "pežou 307" je krenula i zakucala se u moj auto otpozadi – prepričava Dragoš detalje incidenta.

Žena je odmah istrčala napolje da vidi da li je povređen. Ispostavilo se da sem manje štete na kolima nema većih posledica pa su zaključili da je najbolje da se sami sklone sa ulice i odluče šta će da rade bez pozivanja policije.

– Krenuli smo ka kolima kada je iz "alfe 147" koja je stajala iza Draganinog auta besno izleteo muškarac koji je delovao pijano. Počeo je da urla na nas i tražio da se odmah pomerimo jer smo zakrčili saobraćaj i rekao da on ne može zbog nas da prođe – kaže naš sagovornik.
 

“Hvala policajcu Saši Laziću“

Incident u Obrenovcu zabeležile su sigurnosne kamere na ulici. Policija je obavila uviđaj i sačinila službenu belešku.
– Hvala policajcu Saši Laziću koji me je spasio. Ko zna šta bi bilo da on nije naišao. Bio je veoma ljubazan, ponašao se profesionalno i smireno tako da je situaciju na kraju stavio pod kontrolu – kaže Dragoš.

Rekli su mu da će se odmah skloniti, ali ga to nije smirilo i već u sledećem trenutku se zaleteo ka Dragošu i udario ga. Zatim je počeo da ga šutira, da bi ga na kraju udario pesnicom u lice toliko jako da se umalo onesvestio.

– Naočare su mi pale na zemlju. Nisam mogao da verujem šta mi se dešava. Pokušao sam da se zaštitim rukama, ali je on agresivno nasrtao. Udarao me je i rukama i nogama. Mislio sam da će me ubiti – priča napadnuti čovek.
Ko zna šta bi se desilo da upravo u tom trenutku nije naišao policajac Lazić i povikao: "Policija! Sklonite se!". Zatim je legitimisao Miljana i naredio mu da se skloni od Dragoša.

– Brzo je pozvao svoje kolege da obave uviđaj. Hvala Bogu pa se čovek koji me je napao smirio. Bio je potpuno van kontrole od besa, a ja sam u šoku stajao na mestu udesa – kaže Dragoš, koji se još uvek pod stresom zbog svega što je doživeo.

– Prosto ne mogu da verujem da me je tako napao iz čista mira. To mi se nikada pre nije dogodilo. Bilo je toliko strašno da mislim da ću taj događaj pamtiti celog života. Još ne mogu da dođem sebi – priča pretučeni čovek.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here