Zašiju himen, pa se prodaju u Dubaiju!

0

Prodaju nevinost za 6 hiljada evra: Žene Dubaija šokirane
 

Doktor Protić kaže da, osim onih koje to rade iz ljubavi ili zdravstvenih razloga, dosta je i onih koje se na ovaj korak odlučuju iz koristoljublja. Ima ih iz Srbije, ali u poslednje vreme, dolazi mu sve više devojaka iz Bosne i Hercegovine.

 

"Evo, pre samo deset minuta kontaktirala me je jedna devojka iz Sarajeva koja želi da joj uradim rekonstrukciju himena. Do pre dve godine mali je broj devojaka iz BiH koje su želele da ponovo postanu device. Međutim, situacija je danas potpuno drugačija", priča Protić.

 

On precizira da najveći broj devojaka i žena koje se odlučuju na ovakve zahvate dolazi iz srednje Bosne. Kako ističe, često se na ovaj zahvat devojke odlučuju da bi imale finansijske koristi.

 

"Imao sam nekoliko slučajeva gde su mi devojke iz Srbije, ali u poslednje vreme i iz BiH, dolazile čak po tri puta na operaciju, a sve kako bi svoju nevinost prodale u Dubaiju. Naime, poznato je da se u Dubaiju za gubitak nevinosti dobija šest do sedam hiljada evra! One se vrate, uzmu pare, izvrše rekonstrukcju i opet tako.

Nekome to dođe kao biznis", naglašava on.

 

"Cene rekonstrukcije himena kreću se zavisno od složenosti operacije. Nije svaka rekontrukcija ista. Osim toga, cene se kreću od 500 evra, pa sve do 5.000 evra. Najvažnije je da je posao perfektno urađen i da je nemoguće uvideti da je reč o operativnom zahvatu", ističe dr. Protić i naglašava da devičanstvo hirurškim putem obično vraćaju devojke starosti od 18 do 24 godine, ali da se granica iz dana u dan pomera naviše.

 

Pune ruke posla: dr Protić

Nevinost kao rođendanski poklon

 

Himenoplatstika nije više tabu tema. Nekada su se na rekonstrukciju himena opredeljivale devojke pred udaju iz patrijarhalnih sredina, gde je nevinost uslov za stupanje u brak – pretežno iz Makedonije, Crne Gore i Albanije. BiH je sad tu rame uz rame sa Srbijom.

 

 Imamo slučajeva da nam dolaze supruge koje žele da mužu za godišnjicu braka poklone "nevinost". Radi se o osobama kojima muževi nisu bili prvi ljubavnici, pa sada žele da se obnovom himena "iskupe".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here