en.wikipedia.org/Mary Paulose

Istoričar Muhamet Mufaku izjavio je na KTV da je bila iluzija očekivati da će arapske zemlje priznati Kosovo, samo zato što su građani većinom muslimanske veroispovesti, prenosi Koha.

– To je bila više iluzija i tada je rečeno da ćemo imati više od 100 priznanja, ali to nije išlo tim putem – rekao je Mufaku.

Prema njegovim rečima, stvari ne bi trebalo posmatrati crno-belo.

– Sada imamo mnogo geopolitičkih promena koje takođe imaju određenu vezu sa Kosovom. Primer za Egipat, koji je ujedno i centar Arapske lige. Imali smo puno iluzija o Arapskoj ligi, jer postoje 22 zemlje. Arapske liga je mrtva dve godine, više je nema – rekao je Mufaku.

2 KOMENTARA

  1. A sto je to nama bitno. Pa Srbi sa kosova su priznali Kosovo, vladu kosova i kosovske institucije. Te Srbe predvodi srpska lista odnosno SNS. Ne vidim zasto mi nećemo da ispunimo želje Srba sa kosova i priznamo Kosovo .

    • Srbi sa kosova nisu priznali kosovo, Nego ste ih vi naterali na to, tretirate ih kao gradjane 6 reda dali ste im pasose takozvanog koordinacionog centra sa kojima mogu samo da se slikaju a da ne govorim o licnim kartama i tablicama za automobile.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime