Zašto je Karleuša odbila organizatore Beovizije?

0

Imala je svoje uslove: Jelena Karleuša

"Obavila sam nekoliko razgovora i sastanaka sa organizatorom povodom Evrosonga. Tražila sam da dobijem dovoljno vremena da bih spremila nastup o kom bi brujao ne samo naš kontinent vec čitav svet. A svi znaju da ja, kada to obecam, to i uradim. Moj drugi uslov je bio da pesma bude napravljena po mom ukusu i temperamentu, kao i da ja učestvujem u stvaranju iste. Smatram da imam nepogrešiv osećaj za tako nešto. Uslov koji su organizatori postavili pred mene je da prvo moram da se takmičim sa nekoliko poluafirmisanih i neafirmisanih imena, tačnije amatera.

 

Uz dužno poštovanje prema gospodinu Mirkoviću i kompozitoru Grajiću, morala sam tako nešto da odbijem. Smatram da ja ne moram da odmeravam snage sa nekim kome pre takmičenja dam autogram, kao što na primer Ronaldo ne igra fudbal "na goliće" sa amaterskim timom osnovne škole iz Male Krsne. Madona svakako nema potrebu da se takmiči sa "Zvezdama Granda", pa tako ni ja ne moram da gubim svoje dragoceno vreme. Srbija na mene uvek može da računa! Za Srbiju bih dala život. Kada narod bude birao, ja znam koga bi izabrao i to mi je najbitnije. Ko god bude bio naš predstavnik, od srca mu želim najbolji mogući plasman. Navijam za Srbiju!"

 

Na ovu temu, Saša Mirković je za Blic rekao da "ne misli da trenutno ijedna pesma od onih koje je Vladimir Graić Graja napisao može da se uklopi u prepoznatljiv stil Jelene Karleuše" i da će o Evrosongu razgovarati sa Marijom Šerifović kad dođe u Srbiju.

 

Audicije za pevače su inače završene, a sledi izbor tri potencijalna kandidata Srbije na Evrosongu.

 

"JK bi bila najbolji predstavnik na Evrosongu"

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here