Zašto je Mirka oprostila mužu prevaru?

0

Mirka Vasiljević: On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj …vežbalo se
 

Na fotkama se vidi kako Vujadin izlazeći iz kafane nosi lepu brinetu, nakon čega je štampa bila prepuna naslova "fudbaler prevario trudnu ženu".

 

Glumica je tada kratko prokomentarisala da se ne bavi tuđim postupcima i da bi novinari trebalo da traže izjave od "aktera tog događaja", ali je sada, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića ipak priznala da ju je suprug prevario.

 

– On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj …vežbalo se", rekla je Mirka,- rekla je Mirka i dodala da je nije pogodila fotografija na kojoj Vujadin sa nepoznatom devojkom u provodu.

 

Glumica je otkrila i pol deteta.

 

– Za sada kažu da je dečak. Nemamo smišljeno ime, kao ni u prva dva slučaja. Ja bih volela da ime bude na slovo M – kaže Mirka koja je oduvek želela da ima veliku porodicu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here