pixabay.com

Još dok smo tinejdžeri, društvo nam postavi granice i nivoe intimnih odnosa. Poljubac je prvi nivo. Drugi je internet-seks, treća je oralni, a četvrta “pravi” seks.

Međutim, kolumnistkinja englenskog “Metroa”, Rebeka Rid, ne slaže se sa tim opšteprihvaćenim konceptom.

Ugurati nečiju facu u privatne delove, kaže Rid, zahteva određenu intimnost između parova. I žena će to, tvrdi, napraviti “bez problema”.

No, kad je obrnuta stvar u pitanju, i kada oralni seks treba da se pruži ženi – dolaze komplikacije.

Zašto je ženama ugodno da pružaju, ali ne i da primaju oralni seks?

Mnoge žene čekaju po nekoliko meseci da bi se partneru otkrile na taj način. A čak i one u dugogodišnjim vezama osećaju nelagodnost jer smatraju da im polni organ smrdi ili nije dovoljno dobro obrijan.

24-godišnjoj Džesiki iz Londona, primanje oralnog seksa je submisivan čin. Iako je prvi orgazam doživela upravo tim putem, tvrdi da je sa godinama razvila veliku averziju prema “oralcu” i partnera u toj pozi naprosto odguruje od sebe.

– Dobila sam dobre i loše “oralce” i sve ih mrzim. Doduše, jako volim da dajem oralni seks i uživam u seksu, uopšteno – kazala je ona.

27-godišnja Olivija takođe nije preterani fan.

– Kako bih uživala u seksu moram se izgubiti u njemu. Tokom primanja “oralca” sam vrlo prisutna. Ja sam “glavna zvezda” i ne znam šta mi je činiti. Samo ležim i nadam se da će muškarcu uskoro dosaditi. A tu su i drugi problemi. Lično su mi vrlo frustrirajući. Muškarci nikad ne pogode klitoris, a ako ga i pronađu, ne zadrže se dovoljno dugo – tvrdi Olivija, prenosi Večernji.hr.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here