pixabay.com

Posledica kratkog trajanja seksa sigurno je i manjak želje za njim, tvrde stručnjaci.

Dok su neke studije pokazale kako seks u proseku traje oko sedam minuta, ugledni doktor Hari Fiš, specijalista za lečenje muških seksualnih problema, tvrdi da je čak i to preterivanje.

U istraživanju za svoju knjigu “Gola istina – ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle” otkrio je da čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta.

Kao glavne “krivce” za to navodi muškarce, jer se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem seksualno uzbuđenje ne može da se kontroliše duže od jednog minuta. Više od 90 odsto žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minuta, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

“Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i ceo sat, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke”, rekao je Fiš.

Dodaje kako bi muškarci koji ne mogu da odlože orgazam dva minuta od početka seksa, ali ni oni koji ne mogu da ga dožive nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebalo da posete lekara, jer takvi problemi mogu da se ublaže.

Parovi u proseku vode ljubav dva puta nedeljno, a posledica kratkog trajanja seksa sigurno je i manjak želje za njim.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime