Zašto žene rade “ono” same?

0

Učinite to sami ako želite to da uradite onako kako treba, zar ne?
 

Puno više žena masturbira nego što mislite

Istraživanje na stranici jimmyjane.com je pokazalo da 92 odsto žena redovno masturbira. Navedeno je i da ovih ostalih osam odsto verovatno laže.

 

Žene masturbiraju i puno češće nego što mislite

Isto je istraživanje pokazalo i da se 62 odsto žena samozadovoljava dva do tri puta nedeljno. Oko deset odsto njih radi to svaki dan.

 

Neke žene masturbiraju i bez fizičke stimulacije

Pokazalo se da neke žene mogu da se uzbude razmišljajući o nečemu što ih "pali" pa mogu da postignu orgazam i bez fizičke stimulacije. E, to je poseban talenat!  Pokazalo se da je takav orgazam kod tih žena jednako intenzivan kao i klasični orgazam.


Masturbiranje pomaže kod menstrualnih grčeva

Stručnjaci su došli do saznanja da se hormoni, koju uzrokuju da se osećamo dobro, opuštaju tokom samozadovoljavanja, pa da mogu da pomognu ublažavanju grčeva tokom menstruacije.


Žene masturbiraju i da lakše zaspe

Neke žene se ne samozadovoljavaju samo zbog zabave, ponekad to rade i da se lakše opuste. Pokazalo se da 32 odsto žena masturbira da bi lakše zaspale. Ko kaže da je loše biti sam u krevetu?

 

Neke žene uživaju u masturbaciji više nego u seksu

Učinite to sami ako želite to da uradite onako kako treba, zar ne? Prema istraživanju na stranici jimmyjane.com, 41 odsto žena je priznalo da u samozadovoljavanju uživaju više nego u seksu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here