Zastrašujuće: Duhovi možda ipak postoje?

0

Vlasnik lokala tvrdi da se u pabu pojavljuje duh, ali je sada prvi put kamera zabeležila belu siluetu koja izlazi iz poda i penje se ka plafonu
 

Vlasnik lokala Dejvid Lengli Evans (49), kaže da ovo nije prvi put da se silueta prikazuje. Naime, od kako je postao vlasnik lokala pre 10 godina, on i njegova supruga Kristin (48) su više puta viđali nadrealne pojave, pa su sa pričama o duhu zabavljali svoje stalne goste.

 

Dejvid veruje da je za sve kriv tavan jer je objekat iz 1830-e godine i smatra da su se u njemu dešavale neobjašnjive stvari. Mesta na kojima se oseća strano prisustvo su najčećše sala za bilijar, iz koje ponekad dopire zvuk udarca paka i kugli iako je u tim momentima prazna, stepenište na kom čovek ima utisak kao da ga neko prati, kao i hodnik u kom je postavljena sigurnosna kamera.

 

 

Nakon toliko godina, Evans ima i dokaz za svoje tvrdnje. Na video snimku se vidi maglovita bela silueta koja se izlazi iz poda i leti ka plafonu.

 

Dejvid smatra da je sad konačno došao momenat kada sa “njegovim podstanarom” duhom mogu i stručnjaci da se pozabave i da mu objasne o kakvoj vrsti pojave se radi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here