Goran Popovski

Pop zvezda Sara Jo objavila je album “Bez kontrole” prvog dana leta, a sada, nešto više od mesec dana od izlaska albuma i prvog singla “U glavi”, otkriva kako je nastajala ekranizacija za koju se priča da je jedna od „najskupljih ikada” kod nas.

Veliki filmski set, više od sto ljudi angažovanih na projektu i preko dvadeset plesača iz zemlje i inostranstva, samo su deo priče o spotu za pesmu “U glavi”.

Snimanje je trajalo skoro 24 sata u filmskim studijima nedaleko od Beograda, a interesantno je da se pored Sare Jo, u spotu pojavljuje i njen emotivni partner, koreograf i plesač Žiga Sotlar, kao i jedna od najboljih prijateljica Lea Davogić, poznata DJ umetnica i model, koja je u trenutku snimanja spota bila u devetom mesecu trudnoće.

Izlazak spota za pesmu “U glavi”, pratila je objava Sarinog albuma “Bez kontrole” sa koga su se već izdvojile pesme “Sandra Meljničenko” (duet sa Mimi Mercedes), Tako Hodam, Sudar

Inače, naziv albuma “Bez kontrole”, dolazi od prvih stihova Sarine već proslavljene pesme “Divlja” koja je obeležila prošlu godinu i najavila izlazak ovog dugoočekivanog albuma.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here