Printscreen: Youtube
Tek kada zakoračite kroz ulazna vrata, postaje jasno da se ovaj dom na Floridi može pohvaliti jedinstvenim enterijerom nakon što je njegov prethodni vlasnik svaki zid ukrasio limenkama piva. Osim kupatila, u kojoj nema limenki, jedine praznine ostavljene su za pristup prekidačima za svetlo i utičnicama.

Procenjuje se da desetine hiljada limenki piva ukrašavaju stan, a agent za nekretnine Kristen Adams-Kearney kaže da ju je oduševilo ono što je našla unutra kad je prvi put ušla u kuću.

Nju je u vezi s prodajom kuće kontaktirao Kris Johnson koji je postao odgovoran za imovinu kada je njegov prijatelj koji je posedovao kuću preminuo. Napisao joj je pismo kako bi objasnio da je dom pripadao Mikeu Amelotteu, veteranu američke mornarice koji se uselio 1986. godine i koji je uvek na stolu u trpezariji imao naslagane limenke svog omiljenog piva.

Pio je isključivo Budweiser više od četrdeset godina. Projekt uređenja svog doma limenkama započeo je 1990. i završio ga 16 godina kasnije. Kris je naglasio da je njegov prijatelj Mike sve napravio u potpunosti sam, piše Mirror.
– Prvo me pitao jesam li zainteresovana da prodam kuću koja ima tapete od limenki piva. Sve dok nisam došla u kuću nije mi bilo jasno gde se uopšte mogu naći tapete s limenkama piva, a onda sam shvatila da su zapravo svi zidovi obloženi limenkama. To nije tip kuće koji uobičajeno prodajemo, ali hteli smo da ispoštujemo Mikeovo nasleđe – kazala je Kristen.

Kada su videli ponudu, iz Budweisera su se javili Kristen i ponudili da novom vlasniku napune celi frižider pivom, ali samo pod uslovom da kuću ostavi takvu kakva jeste.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here