Zbog bulimije sam umalo umrla

0

Danas je ona jedna od najpoželjnihjih žena sveta: Nikol Šercinger
 

Atraktivna Nikol konačno je smogla snage da progovori o problemu koji ju je godinama mučio i kako navodi, zbog manjka samopouzdanja i nezadovoljstva svojim izgledom, imala je veoma ozbiljne zdravstvene probleme.

 

– Da, nervozna sam što pričam o ovome. Sramota me je. Nikad nisam pričala o tome. Kao što sam rekla, ne želim da izigravam žrtvu i nikad ne želim da moja porodica čuje takve stvari od mene jer se bojim da bi im to slomilo srce. Nikad nisam uzimala droge, ali bulimija je u neku ruku bila moja zavisnost. Povređivala sam se tom navikom. Činila sam to svakog dana, godinama. Svaki put kad sam bila sama na sekund radila sam nešto sebi. Dobijala sam plikove i ožiljke po rukama i pokušavala sam da ih sakrijem. Mislim da su devojke iz benda to znale – iskrena je Nikol.

 

 

Ovaj poremećaj u ishrani počeo je da utiče ne samo na njen izgled i zdravlje već i na njenu karijeru.

 

– Bulimija je toliko počela da utiče na moj život, da sam počela da gubim glas, nisam mogla da pevam, a sve to se dešavalo u trenutku dok sam gradila karijeru u “The Pussycat Dolls”. U jednom trenutku se desilo da me je menadžer pronašao na podu onesvešćenu – zaključila je Nikol Šerzinger.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here