Youtube/In Production Official
ljupka stević

Ljupka Stević danima je u žiži javnosti, nakon što je napravila krš i lom nakon raskida sa dugogodišnjim dečkom generalom Dragišom Simićem.

Ona je na Instagramu otkrila da, Dragiša Simić, “ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali”, nakon čega su usledili klipovi unakaženih automobila. Ona je kasnije izjavila da nije demolirala kola, ali da jeste nokautirala generala i određena joj je mera zabrane prilaska.

Uprkos tome što general Dragiša Simić Simke neće tužiti Ljupku Stević, nadležno tužilaštvo po službenoj dužnosti podnelo je dve krivične prijave protiv pevačice, a zaprećena kazna je do tri godine zatvora.

Pevačica je odgovarala na pitanja čitateljki jednog dnevnog lista i rekla da je zbog generala bila spremna “da primi metak”.

– Nikada mi nije padalo na pamet da dignem ruku na sebe, ali zbog svog čoveka sam bila spremna da priznam i krivično delo. Ma, i metak bih primila. Naravno, do pre nekoliko dana, sada više ne. Moja veza nije bila rijaliti, već život od deset godina – rekla je ona.

Naširoko se pisalo o “pesnici”, demoliranju automobila, a Ljupka kaže da nikada nije promovisala nasilje.

– Ljubav ne bira, ali ne podržavam nasilje, niti sam ga promovisala. Neka svima bude primer moja situacija, ako sam ovim ne baš pohvalnim gestom pomogla makar jednoj devojci, biću srećna – rekla je pevačica.

– Nisu svi muškarci skotovi, nije ni Dragiša Simić. On je dobar čovek i prijatelj, ima dobrih osobina, a sa lošima neka se sam nosi – rekla je Ljupka.

Na pitanje kako je moguće da se “toliko piše o jednoj ljubavnici koja je nekome rasturila porodicu”, pevačica je oštro odgovorila.

– Niko nikome ne može da rasturi nešto. Ako tražimo krivca, onda svu odgovornost snosi isključivo osoba koja je zauzeta, u ovom slučaju, Dragiša – rekla je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here