ATAImages
Emina Jahović

S obzirom da su pop pevačica Emina Jahović i njen partner, turski biznismen Sadetin Saran česta tema novinskih natpisa, svima je poznato da se ovaj par rastao krajem prošle godine, posle nekoliko meseci zabavljanja.

Razlog za to, koji je tek sad, navodno, izašao na videlo je turska glumica, Jeliz Šar.

“Potvrđeno je da je Saran imao aferu sa Jeliz. Između ostalog, to je razlog što je nakratko raskinuo sa Eminom. On je zaljubljen u Jahovićevu i voli je, ali je proradila hemija sa glumicom. Kako nije hteo da vara Eminu, a i sam je bio zbunjen zbog svega što ga je snašlo, odlučio je da je ostavi kako bi razmislio o svemu. Tada je iskoristio priliku i smuvao se sa Jeliz, s kojom je bio u tajnoj vezi nekoliko meseci”, piše u turskim medijima.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Yeliz Şar (@yelizsar77) on

Kako navode dalje, Jahovićeva je u tom periodu bila očajna.

“Emina je patila za Sadetinom, bilo joj je teško jer se zaljubila prvi put nakon razvoda od Mustafe Sandala. Kada je čula da ima drugu, bilo joj je još teže, ali nisam siguran da li je znala ko je u pitanju”, tvrdi izvor blizak biznismenu za turske medije.

Kako kaže, Sadetin je ubrzo raskinuo sa glumicom, i preko prijatelja stavio do znanja bivšoj da je i dalje voli.

“Sadetin je tada poslao poruku Emini, čuli su se, vidjeli i ona je riješila da mu da drugu šansu. Molio ju je da mu oprosti, da je zaljubljen samo u nju i da ni sa jednom nema to što ima sa njom. Sve u svemu, njih dvoje se mnogo vole, samo nekada ne ide baš sve glatko. Sada su srećni, uživaju u vezi i planiraju zajedničku budućnost”, kaže izvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here