Pexels

Ako vas čudi što vaš muškarac nije ni trepnuo kad vas je od glave do pete odmerio slučajni prolaznik, vreme je da vam otkrijemo šta to njima najviše smeta.

Uvek se polemiše oko toga ko je ljubomorniji, žene ili muškarci. Odgovor je teško naći, a jedino što znamo je to da su žene sklonije tome da iskažu ljubomoru, dok se muškarci samo dobro kriju.

Ne znači da su imuni na ljubomoru ako to ne pokazuju, jer se često ispod mirne površine krije uragan. Najpre je razlika u tome ko će kako da odreaguje, ali i ko će na šta da reaguje. Različite su stvari zbog kojih će se ljudi osetiti ugroženim i videti potencijalnu pretnju za njihovu vezu.

Ako vas čudi što vaš muškarac nije ni trepnuo kad vas je od glave do pete odmerio slučajni prolaznik, vreme je da vam otkrijemo koje im to stvari najviše smetaju.

Muški prijatelji

Koliko god tvrdili da im ne smetaju, većina muškaraca jednostavno ne voli kad se previše družite sa muškim prijateljima. Nije stvar u tome da vam ne veruju, već u tome što ne veruju njima, bar je to ono što će vam reći.

Bivši partneri

Još ako ste od onih koji su u fazonu – “o pokojnicima sve najbolje”. Šalu na stranu, nisu srećni kada imate neku lepu reč za bivšeg. Iako sadašnji dečko najčešće nema razlog za brigu zbog bivšeg dečka, ljubomora je jednostavno jača od njega.

Pažnja na društvenim mrežama

Odavno je poznato da prosečna žena za običnu sliku dobije mnogo više lajkova i komentara nego prosečan muškarac. Manje je poznato da prosečnom muškarcu pažnja koju ona dobija smeta, a još manje da mu smeta jer se zbog toga oseća zapostavljeno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here