Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY
Suzana Mančić

Suzana Mančić je u svojoj autobiografiji pod nazivom “Neukrotivo srce”, koju je objavila pre 11 godina, otkrila mnoge tajne svog privatnog života. Pisala je o brojnim muškarcima iz njenog života, ali njihova imena javnost nikad nije saznala.  

Suzana Mančić je oduvek važila za ženu koja pleni lepotom i tako je bila veoma poželjna u muškom društvu, a jedan njen kolega je zamalo nagrabusio koliko je ludo bio zaljubljen u nju.

– Pošto smo ambasador i ja krili našu vezu od javnosti, svi su mislili da sam ja, u stvari, slobodna. Da sam sama. Udvarači su kidisali. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam volela da imam afere sa kolegama. A nisam se ni ponašala “slobodno”. Ali, bio je jedan, naročito popularan pevač, koji je bio i naročito uporan. Obletao je, pa obletao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopšte ne prihvatam njegovo udvaranje – napisala je Suzana u knjizi, objašnjavajući kako je zamalo došlo do incidenta:

– Jedno veče, na turneji, zadesili smo se u Čapljini. Sa Biljanom Ristić sam delila sobu, kao i obično. A soba je bila na četvrtom spratu, što će reći dosta visoko. Sa francuskim balkonima. Posle koncerta, on krene s navaljivanjem, ovim rečima: “Daj mi malo, molim te!”, “E, baš ti ne dam!”, “Samo malo, molim te…”, ponavlja pevač i ne popušta. Naravno, nas dve smo otišle u sobu. Posle nekih desetak minuta, čujemo neko grebanje po francuskom balkonu. Pevač visi s četvrtog sprata, u gaćama, kao Tarzan i viče: “Puštajte me ili ginem!” Nas dve smo ipak bile jače – napisala je Suzana, prisećajući se da ju je baš taj kolega opasno isprozivao kada se slikala za naslovnicu Plejboja:

– Uvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata. Da li zbog mog odbijanja, ili njegovog karaktera, a pre će biti ovo drugo, kad sam se mnogo godina kasnije slikala za “Plejboj”, baš on se našao da morališe i proziva me. Najgrublje i najglasnije od svih – piše u Suzaninoj knjizi, a ona nikada nije obelodanila o kom kolegi se radilo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here